9 jun 2011

LA BLANCA AL TNC

El dia 8 de juny els núvols tapaven el cel i plovisquejava, quan la colla de La Sagrera va arribar a Barcelona al Teatre Nacional  de Catalunya, el teatre de cristall.

Va ser un dia emocionant i el més important de tot: la lectura va ser la protagonista de tots els actes. Els alumnes i les alumnes finalistes de La Sagrera; La Marta com a directora, l'Imma, la tutora de 6è, les mares , delegades de 3r i 6è, l'escriptor Pau Joan Hernàndez i l'Olegaria, com a representants del jurat de l'escola, així com la família de la Blanca, i jo, promotora del Certamen a l'escola, vam animar i acompanyar de totes les maneres possibles, la nostra campiona- lectora.









La Blanca va estar fantàstica i va llegir d'una manera insuperable (properament penjaré el vídeo amb la seva actuació), però quan es donen cita els millors lectors i lectores, la decisió final depèn del jurat i mai se sap ben bé per què trien a qui trien, ja que vàries persones van llegir impecablement. L'important per als nois i noies és que van conèixer grans escriptors com en Jordi Sierra i Fabra, en Gabriel Janer Manila o en Jordi Folk, i persones importants de la vida pública com el nostre president, el Sr. Artur Mas. I la Blanca, amb els finalistes de tot Catalunya, va assistir des de l'escenari, el mateix escenari trepitjat per les més grans figures del món de l'espectacle, a tots els actes des d'on va rebre un munt de felicitacions.







Va ser un gran dia, malgrat la petita espurna de decepció que, inevitablement, vam sentir.
I estem molt orgullosos de la Blanca. Molt. Crec que per a ella, les experiències al voltant del Certamen, seran de les més emocionants viscudes fins ara. Els altres assistents, ben segur que estimaran la lectura més que mai. Gràcies, Blanca i enhorabona!


2 comentarios: