1 jun. 2011

LA MÀGIA ENS VISITA

El dimecres 1 de juny, visità l'escola un mag amic d'en Xavi, qui ens va fer passar una tarda divertida i interessant amb els seus trucs inexplicables.
L'activitat, segons les paraules del tutor de 3r B, "...està relacionada, com hem explicat a Ensenyaments Alternatius, amb el que li succeeix a la realitat quan combinem la il·lusió i la ment..."

En Jan i l'Ariadna, així com la Teresa, la mestra de 4t, van ajudar el jove il·lusionista, intentant de pas descobrir els seus trucs... I no ho van aconseguir!
 
 
Entre el públic, la Mariam semblava una princesa...

1 comentario:

  1. Em va agradar: MOLTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar